AANBOD

 

PAARDENCOACHING

Paardencoaching is een bijzondere ervaring en een krachtige manier van coachen. Telkens weer blijkt hoe effectief het paard als co-coach is, als katalysator in het proces. 

Het paard fungeert als jouw spiegel en door de dynamiek die op gang komt, zie je jouw situatie tot leven komen. Elementen die een rol spelen, abstract of concreet, kunnen we met voorwerpen opstellen in de bak. Denk bijvoorbeeld aan je roeping, persoonlijke grenzen of een doel. Zo wordt het zichtbaar en kun je er fysiek contact mee maken. Je ziet ineens wat je altijd doet en wat je tegenhoudt in jouw transformatie. Maar je kunt nu ook proberen hoe het anders kan en wat wél werkt.

Dit ervaringsgerichte leren is enorm waardevol, want lijf én hoofd werken samen. De ervaring is het antwoord. Dat maakt het makkelijker om de resultaten van de coachingsessie vervolgens mee te kunnen nemen in jouw zoektocht naar verandering. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Benieuwd naar de ervaringen? Bekijk de testimonials

 

 

Coachgesprek (BInnen of Buiten)

Als je middenin een transformatieproces zit, is het lastig om je droom voor ogen te houden. Angst, oude patronen en vaak je eigen verwachtingen kunnen enorme blokkades opwerpen die je ontmoedigen om vol te houden en door te gaan.

In een coachgesprek met mij reflecteer je op jezelf, je patronen en blokkades. Ik ondersteun je daarin door vragen te stellen: Wat heb je nodig om je leven opnieuw vorm te geven? Wat houdt je nog tegen?

De inzichten en antwoorden die je krijgt, ontstaan in jezelf en geven je wat je nodig hebt om je nieuwe start te maken. Samen gaan we op zoek naar de kern van wat jij vertelt. Daarbij houd ik mij aan de ethische gedragscode van de NOBCO. Voor de coachingsgesprekken ontmoeten wij elkaar op een fijne locatie van Het Coachhuis of we gaan naar buiten en laten de natuur ons een handje helpen.

 

 

TRAJECT of eenmalig?

Een coachingstraject werkt het beste. Op die manier kun je in een opvolgende reeks sessies werken aan jezelf. Aan de hand van een coachgesprek verkennen we welke thema's spelen en maak ik een offerte op maat voor jou. Vaak kun je met 3 tot 5 sessie een waardevolle stap zetten. De invulling van de trajecten doen we in overleg en kan uit verschillende coachingsvormen bestaan. 

Coaching kan indien gewenst ook als eenmalige sessie plaatsvinden of als duosessie met een partner of familielid. 

 

Om laagdrempelig kennis te maken met mij en paardencoaching, kun je deelnemen aan een van de workshops die ik regelmatig organiseer.

 

 

Locaties

Ik werk samen met verschillende locaties in Haarlem en Amsterdam. Allen goed bereikbaar met OV en met voldoende parkeerplekken in de buurt. Als je in het bezit bent van een eigen paard of bijrijder bent, dan kan ik in overleg ook naar jullie toe komen.

 

Met enige regelmaat organiseert LAB30 een proefmiddag. In een kleine groep ontvang je een korte persoonlijke sessie en ervaar je hoe het is om door het paard gespiegeld te worden. Hou hiervoor de AGENDA in de gaten.
gallery/burnout
gallery/home
gallery/contactprd