BLOG

<<naar overview

 

Bedankt 2018!

 

Dankbaar zijn voor de dingen die je in 2018 hebt gedaan, ontvangen, meegemaakt en geleerd is een krachtige manier om het jaar af te sluiten. Het helpt je om innerlijke ruimte te maken voor al het moois en de lessen van 2019. Dus pak een pen en schrijf eens op waar jij dankbaar voor bent. Ter inspiratie hier mijn dankwoord aan 2018.

 

Lief 2018,

 

Dank je wel voor de mooie ontmoetingen, bijzondere lessen en heldere inzichten. In jouw dalen wenste ik het jaar voorbij, maar op jouw toppen kon de dag me niet lang genoeg duren. Ik heb genoten van de magie, de wonderen en het uitkomen van mijn dromen. Nu weet ik dat het bestaat. Dat het kan.

 

Jij hebt me geleerd dat als mijn hart zich kan openen als een bloem en mijn hoofd zich kan richten op mijn wens, er meer mogelijk is dan ik kan bedenken. Dan ontstaat het. Als vanzelf.

 

Ik beloof je dat ik mijn lessen meeneem en zal toepassen in 2019. Ik beloof je dat ik de zaden van dit jaar, volgend jaar groots zal laten ontkiemen. Ik neem je wonderen mee en zal ze volgend jaar vermenigvuldigen. En vanuit die rijkdom zal ik delen. Zodat we allemaal kunnen proeven van de vreugde van het leven.

 

Laten we nog even genieten van elkaar.

 

Liefs, Ariënne