Communicatie

 

Share your story

Hoe krijg je de juiste woorden en beelden te pakken om je verhaal over de bühne te krijgen?

Sterker nog, om de ander (vaak de klant) daarop aan te laten haken?

Ik geniet van contact en communicatie. Van iets willen vertellen, iets over willen brengen. Het wezenlijke in woord en beeld vatten.

Communicatie is van oorsprong bedoeld om recht te doen aan wie je bent, wat het leven jou heeft geleerd en waar je naartoe onderweg bent. Storytelling voor gevorderden, wat alleen kan als je jezelf wezenlijk kent en jouw eigen verhaal omarmt.

Kun je hier ondersteuning bij gebruiken? Neem dan gerust contact op voor een verkennend gesprek.

Of lees hieronder de mogelijkheden die ik aanbied.

 

Communicatie LAb

De tijd is gekomen dat ieder zijn stem mag vinden en zijn eigen verhaal mag gaan delen. Ik werk en kijk vanuit het principe dat ieder van ons uniek is. Het is van belang om volledig je eigen plek in te nemen, zodat er synergie kan ontstaan om de nieuwe toekomst op te bouwen. Een duurzame toekomst die ruimte biedt aan mens, dier en planeet in balans. 

Om dit proces te ondersteunen in en bij jouzelf, organiseer ik op verschillende momenten in het jaar communicatie workshops. In deze workshops gaan we op een creatieve manier aan het werk, zodat er nieuwe woorden en beelden kunnen ontstaan die nog meer vorm geven aan wat jij komt brengen en te vertellen hebt.

In de agenda vind je de data en workshops die gepland staan en hoe je je hiervoor kunt aanmelden.

 

Cursus Marketing nieuwe stijl

Daarnaast hebben de paarden mij wakker gemaakt voor een prachtig principe: het moment waarop natuurlijk gezien iets aansluit.

Dat moment zag ik al jaren in de bak voor mijn neus gebeuren. Wat het écht betekende, zag ik pas na enige tijd.

Dat aansluitmoment staat symbool voor alles wat aansluit. Voor holisme. Voor energie, voor creatie, voor inspiratie. 

Voor overvloed, voor geld en voor de klant. Dat is de basis voor de cursus 'Natuurlijke Marketing' die ik heb ontwikkeld.

Deze geef ik een aantal keer per jaar en is heel geschikt voor ondernemers met een eigen praktijk, kleine bedrijven

en professionals met een achtergrond in marketing communicatie die op zoek zijn naar nieuwe inspiratie.

We werken op een prachtige locatie in het groen en gaan ook de paardenbak in.

Meer informatie en data vind je in de agenda.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

COmmunicatie-Coach

Daarnaast ben ik beschikbaar als ondersteunende communicatie-coach voor mede-ondernemers. Een bedrijf gebouwd op bezieling is het mooiste wat er is en het waard om gekoesterd en gevoed te worden, zeker wanneer je even vastloopt en de bezieling niet meer stroomt. Mijn opleiding en track record in marketing communicatie combineer ik als communicatie-coach met de wijsheid van het ondernemerschap en coachschap.

Bezielde ondernemers sta ik bij met dan weer een enkel gesprek, dan weer met het neerzetten van de basis voor het delen van hun verhaal (website ontwerp, indeling, vormgeving en achterliggende strategie). Ik daag uit en kijk samen met jou waar de schoen wringt.

Ik hou van korte lijnen en persoonlijk contact. Dan kan ik in samenwerking iets creëren waar wij beiden energie van krijgen en kan er synergie ontstaan.

Klanten zijn onder andere: GuestCompass, ZebraLegal, Mensen in Bedrijf en Bureau van Betekenis.

Wil je meer weten over mijn manier van samenwerken? Neem gerust contact op via arienne@lab30.nl.