Een nieuw begin

 

je wil iets anders - maar wat?

Een life changing event verandert je en kan je wereld op z’n kop zetten. Dat kan iets vreugdevols zijn, zoals een kind krijgen of trouwen, maar de meeste impact heeft een verlies. Verlies van je gezondheid, baan of dierbare (lees hier mijn persoonlijke ervaring). Waardoor je wordt teruggeworpen op jezelf, je basis, de zin van het leven. Waar je later op terug kunt kijken om te realiseren dat daar de zoektocht naar de bedoeling, naar je roeping en je zielsverlangen werd ingezet. Want zoals het nu is, klopt het niet meer. Hoe kun je die enorme kracht die vrijkomt nou gebruiken om een nieuw begin te maken?

 

samen op zoek

Samen gaan we op zoek naar een nieuwe balans. Wat heb je nodig om je leven opnieuw vorm te geven? Wat zijn je patronen en blokkades die je nog tegenhouden? Hoe kun je je verlangen omarmen? Door hierover in gesprek te gaan, te visualiseren of het paard als spiegel in te zetten, komen de belemmeringen en de oplossingen vanzelf naar boven. Je vormt je een beeld van de toekomst, in jezelf. Het geeft je wat je nodig hebt om op natuurlijke wijze je nieuwe rol te pakken. Zo ontstaat er ruimte voor anderen om aan te haken bij jouw dromen en idealen.

 

Vormen van Coaching

Om op een krachtige en effectieve wijze tot inzichten te komen, coach ik graag met paarden of in de natuur. Daarmee sluiten we aan op de dieperliggende laag (zielsniveau) waar je antwoord besloten ligt. De interactie met paarden laat de situatie buiten jezelf tot leven komen. Waardoor je ineens glashelder inziet wat de dynamiek van de situatie is en wat voor jou het antwoord is.

In de natuur werken via herkenning aan jouw bewustwording. Dingen die je aandacht trekkken zeggen iets over jou en jouw situatie. De wereld wordt een spiegel waarin je jezelf gereflecteerd ziet. Zo kun je ook je verlangens en antwoorden gaan herkennen.

De energie en inzichten die vrijkomen bij de coachings, geven je de push die je nodig hebt om je dromen te gaan realiseren.

 

 

 

 

gallery/diego