Het begin

 

Mijn zoektocht

Een aantal jaren geleden switchte ik van baan en startte in een leuk nieuw team. We kregen een teamtraining om elkaar beter te leren kennen. Die middag leerde ik op een andere manier naar samenwerking kijken. Ineens werd superhelder welke unieke eigenschappen ik heb en ook welke valkuilen daarbij horen. Een lampje ging aan: dit inzicht wil ik anderen ook geven! 

 

Het roer om

En begin 2016 voelde ik sterker dan ooit: het is tijd om kleur te bekennen. Het werd een proces op het ritme van de seizoenen. In de lente ontkiemde het idee: doorontwikkelen naar coach. In de natuur. En iets met dieren. In de zomer kwam dit idee tot rijping en sprak ik met andere coaches over hoe zij in het vak waren beland. In de herfst plukte ik hier de vruchten van en stippelde mijn route uit. In de winter reflecteerde ik op wat ik nu echt wilde. Ik kwam tot inzicht: ik wilde mijn dromen vormgeven. En zo werd LAB30 geboren.

 

DIT DOET LAB30

Als er een lichtje aangaat, heeft dat effect op je toekomstplannen. LAB30 maakt van de natuur jouw onderzoeksruimte om uit te vinden wat je drijft, wat je tegenhoudt en wat die eerste stap kan zijn. Dit kan overal zijn: op het strand, in het bos of in contact met een paard.

Ik breng je in contact met jouw authentieke ik, zodat je vandaaruit op een natuurlijke manier je wensen en dromen kunt vormgeven. De paarden en de natuur spelen hierin een belangrijke rol. Zij zijn je spiegel en bieden een natuurlijke bron van inspiratie, zingeving en steun. Een hele fijne manier om met jezelf aan de slag te gaan.

 

Met enige regelmaat organiseert LAB30 een proefmiddag. In een kleine groep ontvang je een korte persoonlijke sessie en ervaar je hoe het is om door het paard gespiegeld te worden. Hou hiervoor de AGENDA in de gaten.