AGENDA 2019

 

 

Workshop Paardencoaching 'Roeping vs blokkade'

Datum: vrijdag 5 juli

Tijd: 10-12.30u

Kosten: 65,- pp

Locatie: Stalhouderij Vosse - Kinderhuissingel 2D, Haarlem

Iedereen heeft een roeping, een passie, een talent. De kunst is om het te leven en in de wereld te zetten. Want onze belemmerende patronen houden ons tegen. Wat is die blokkade? Hoe zorg je ervoor dat de energie weer kan stromen? Daar krijg je antwoord op in deze workshop paardencoaching.

Tijdens jouw persoonlijke sessie met het paard laten we jouw roeping en blokkade tot leven komen. We werken met archetypes en stellen die op in de bak. Zo kun je er fysiek contact mee maken. Er omheen lopen. Een andere aanpak proberen. Door de dynamiek die ontstaat, zie je de situatie buiten jezelf werkelijkheid worden. De ervaring geeft je het antwoord dat je nodig hebt om je volgende stap te zetten en (weer) in beweging te komen.

Wil je ook op deze unieke manier inzicht krijgen en in beweging komen? Meld je dan aan door mij een mailtje te sturen op arienne[at]lab30.nl.

 

 

coaching to go

Datum: elke maandag tussen 11-14u

Kosten: 1,- per minuut (max 30 minuten)

Locatie: Het Coachhuis - Van Oldenbarneveldtstraat, Amsterdam

Begin de week goed met een Coaching To Go. Zonder afspraak gewoon binnenlopen en na maximaal 30 minuten weer naar buiten met een nieuw perspectief en vol energie. Elke maandag tussen 11-14u, inclusief koffie en thee (binnenlopen tot 13.30u). Happy Monday!

 

 

het sterretjescafé

Datum: ntb (aug/sept)

Tijd: 10-11.30u

Locatie: Kweekcafé @Haarlemmer Kweektuin - Kleverlaan 9, Haarlem

Het volgende Sterretjescafé zal plaatsvinden aan het eind van de zomer (datum volgt). Het Sterretjescafé is een moment voor moeders en vaders van sterrenkindjes (overleden voor, tijdens of na de geboorte) om elkaar te ontmoeten, ervaringen te delen en steun te vinden. En dat met een relaxt kopje koffie in het Kweekcafé. 

Voel je welkom! Aanmelden is fijn voor een indicatie van het aantal kopjes thee of koffie - arienne@lab30.nl.

DONEERACTIE: Om een potje bij elkaar te krijgen voor het Sterretjescafé, ben ik een crowdfunding gestart. Met dat geld kan ik de ouders een kopje koffie aanbieden. Doneer ook een kopje koffie via: https://www.doneeractie.nl/sterretjescaf-233-haarlem/-32746 en deel de actie! 

 

 

gratis download: mentale voorjaarsschoonmaak

We naderen het einde van de winter. De lente breekt bijna aan. Een seizoen waarin de zaadjes zullen ontkiemen die nu nog in de grond liggen te wachten. De lente is een goede tijd om nieuwe initiatieven in de wereld te zetten. Om persoonlijk ruimte te geven aan wat mag groeien, is het fijn om een mentale voorjaarsschoonmaak te houden. In deze download kom je er in 3 stappen achter wat je achter mag laten en ga je fris het voorjaar in!

download de Voorjaarsschoonmaak 

WORKSHOP FOOD TO MOVE: SIGNALEN LEREN LEZEN

Locatie: Manege Vosse - Haarlem (Kinderhuissingel 2d, Haarlem)

woensdag 17 mei van 18.15u tot 21.15u

€ 45,- per persoon

Een bijzondere workshop waarin je via voeding en paarden signalen leert lezen en balans leert vinden. Geef aandacht aan je fysieke sensaties, gedachten en emoties. Je leert ze herkennen en erkennen, zonder oordeel. Paardencoaches Margery (Soy Visible) en ik starten de workshop met een sessie bij de paarden van Bea Vosse. Vervolgens genieten we van een heerlijk en gezond bio diner dat diëtiste Lidia (Sole Luna) voor ons heeft klaargemaakt.

Er is ruimte voor 15 deelnemers. Aanmelden doe je via arienne.post[at]gmail.com of 06 41 46 11 41.
Graag bij aanmelding specificeren of je alleen vegan wilt eten en of je alvast een consult wilt met de mindful diëtisten die aanwezig zullen zijn!