AGENDA 2020

 

Eindejaarsworkshop met Paarden

Datum: vrijdag 18 december --> verplaatst naar 22 januari!

Tijd: 10.00-12.00u
Locatie: Stalhouderij Vosse - Kinderhuissingel 2D, Haarlem
Kosten: 67,50

Wat een jaar sluiten we af! In deze Eindejaarsworkshop maken we samen met het paard de balans: wat neem je mee naar 2021 en wat laat je achter? We staan rustig stil bij wat er zich heeft ontwikkeld in jouw leven het afgelopen jaar en waar je volgend jaar aandacht aan mag en wil gaan geven. Het paard reageert op jouw energie rondom dit thema, waardoor er een heel persoonlijke en bijzonder betekenisvolle sessie ontstaat. Voor je wensen voor 2021 ontvang je van tevoren een speciale vragenlijst om daar al meer helderheid op te krijgen.

Er is ivm corona zeer beperkt plek in de workshop (max 3 personen).

 

Aanmelden:

Kom jij het jaar met mij afsluiten? Je bent van harte welkom! Meld je aan door mij een mailtje te sturen op arienne@lab30.nl.
 

 

Workshop paardencoaching

Locatie: Stalhouderij Vosse - Kinderhuissingel 2D, Haarlem

Tijd: 9.30u - 11.30u

Data: elke laatste vrijdag van de maand - 29 januari / 26 februari / 26 maart / 23 april

Kosten: 67,50

In de workshop paardencoaching krijg je een eigen sessie met het paard op het thema of onderwerp waar jij graag mee aan de slag wilt. Paardencoaching is een vorm van ervaringsgericht leren. Tijdens de coaching werken jouw lijf én hoofd samen, waardoor je je hele wezen inzet. Dat maakt het makkelijker om de resultaten van de coachingsessie te integreren en langdurig toe te passen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • grenzen aangeven en bewaken
  • doelen stellen
  • leidinggeven en de regie pakken

Telkens weer blijkt hoe effectief het paard als co-coach is, als katalysator in het proces. Het paard fungeert als jouw spiegel, steuntje in de rug en zachte heelmeester. Zo worden jouw (belemmerende) patronen zichtbaar en kun je een nieuwe aanpak uitproberen. Het resultaat is een unieke ontmoeting en een helder antwoord op je vraag.


Aanmelden:
Wil je paardencoaching ervaren of op deze manier kennis maken met mijn manier van werken? Je bent van harte welkom. Stuur je mailtje naar arienne@lab30.nl om aan te melden of voor extra info.
Let op: uiteraard werken we volgens corona-richtlijnen, er is ruimte voor maximaal 3 deelnemers.