AGENDA 2019

 

Workshop paardencoaching

Locatie: Stalhouderij Vosse - Kinderhuissingel 2D, Haarlem

Tijd: 9.30u - 12u

Data: 7 februari (vol) of 6 maart of 3 april of 15 mei of 12 juni

In de workshop paardencoaching krijg je een eigen sessie met het paard op het thema of onderwerp waar jij graag mee aan de slag wilt. Paardencoaching is een vorm van ervaringsgericht leren. Tijdens de coaching werken jouw lijf én hoofd samen, waardoor je je hele wezen inzet. Dat maakt het makkelijker om de resultaten van de coachingsessie te integreren en langdurig toe te passen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • grenzen aangeven en bewaken
  • doelen stellen
  • leidinggeven en de regie pakken

Telkens weer blijkt hoe effectief het paard als co-coach is, als katalysator in het proces. Het paard fungeert als jouw spiegel, steuntje in de rug en zachte heelmeester. Zo worden jouw (belemmerende) patronen zichtbaar en kun je een nieuwe aanpak uitproberen. Het resultaat is een unieke ontmoeting en een helder antwoord op je vraag.

Wil je paardencoaching een keer ervaren? Stuur dan een mailtje naar arienne@lab30.nl.
Let op: er is beperkt plek.

 

 

het sterretjescafé

Data voor 2020 volgen snel

Locatie: Kweekcafé @Haarlemmer Kweektuin - Kleverlaan 9, Haarlem

Het Sterretjescafé is een moment voor moeders en vaders van sterrenkindjes (overleden voor, tijdens of na de geboorte) om elkaar te ontmoeten, ervaringen te delen en steun te vinden. En dat met een relaxt kopje koffie in het Kweekcafé. 

Het Sterretjescafé zal in 2020 6x plaatsvinden, data volgen snel. Wees welkom!

WORKSHOP FOOD TO MOVE: SIGNALEN LEREN LEZEN

Locatie: Manege Vosse - Haarlem (Kinderhuissingel 2d, Haarlem)

woensdag 17 mei van 18.15u tot 21.15u

€ 45,- per persoon

Een bijzondere workshop waarin je via voeding en paarden signalen leert lezen en balans leert vinden. Geef aandacht aan je fysieke sensaties, gedachten en emoties. Je leert ze herkennen en erkennen, zonder oordeel. Paardencoaches Margery (Soy Visible) en ik starten de workshop met een sessie bij de paarden van Bea Vosse. Vervolgens genieten we van een heerlijk en gezond bio diner dat diëtiste Lidia (Sole Luna) voor ons heeft klaargemaakt.

Er is ruimte voor 15 deelnemers. Aanmelden doe je via arienne.post[at]gmail.com of 06 41 46 11 41.
Graag bij aanmelding specificeren of je alleen vegan wilt eten en of je alvast een consult wilt met de mindful diëtisten die aanwezig zullen zijn!