AGENDA 2021

 

 

Workshop paardencoaching

Locatie: Stalhouderij Vosse - Kinderhuissingel 2D, Haarlem

Tijd: 9.30u - 12.00u

Data: elke laatste vrijdag van de maand - 27 augustus / 24 september / 29 oktober / 26 november

Kosten: 67,50

Algemeen

In de workshop paardencoaching krijg je een eigen sessie met het paard op het thema of onderwerp waar jij graag mee aan de slag wilt in realtie tot je talent en hoe je daarmee geld verdient. Het paard fungeert in jouw persoonlijke sessie als spiegel, steuntje in de rug en zachte heelmeester. Zo worden jouw (belemmerende) patronen zichtbaar en kun je een nieuwe aanpak uitproberen. Het resultaat is een unieke ontmoeting en een helder antwoord op je vraag.

Ontwikkelwens

Paardencoaching is een vorm van ervaringsgericht leren. Tijdens de coaching werken jouw lijf én hoofd samen, waardoor je je hele wezen inzet. Dat maakt het makkelijker om de resultaten van de coachingsessie te integreren en langdurig toe te passen. Je kiest zelf welke vraag je inbrengt. Denk bijvoorbeeld aan:

  • relatie met geld
  • inspiratie versus blokkade
  • agendabeheer en structuur bewaken
  • verbinding maken (bv met jouw klant of collega)
  • natuurlijk leidinggeven

Aanmelden
Je bent van harte welkom met je vraag of thema. Stuur je mailtje naar arienne@lab30.nl om aan te melden of voor extra info.
Let op: uiteraard werken we volgens corona-richtlijnen, er is daarom ruimte voor maximaal drie deelnemers per workshop.

 

 

Cursus 'Natuurlijke marketing' (3 dagen)

Locatie: Haarlem centrum (goede parkeergelegenheid)

Tijd: 9.30u - 11.30u 

Data: 13-17-20 september / 15 -19-22 november

Kosten: 350,- (early bird prijs: 299,- bij aanmelden vóór 1 september cq 1 november)

Algemeen

In de cursus 'Natuurlijke Marketing' ontdek je hoe je op een natuurlijke manier een basis neerzet die past bij jou en je bedrijf en waar alles als vanzelf uit voortvloeit. De paarden spelen hierin een belangrijke rol. Zij spiegelen op basis van de kuddeprincipes wanneer de klant aansluit. Geen trucjes, puur op basis van belichaamde energie. Deze ervaring vul je vervolgens aan met de theorie van Jung, toegepast op jouw bedrijf. Zo ontwikkel je jouw eigen unieke marketingstrategie.

Inhoud

In 3 ochtenden werken we aan het helder krijgen van jouw doelgroep, ontwikkel je jouw boodschap en krijg je zicht op wat daarbij hoort aan woorden, kleuren en beelden. Ik neem je mee in de theorie van de organisatie-archetypes en de principes van Natuurlijke Marketing. Je ontwikkelt je eigen marketing skills en ontvangt een makkelijk model waarmee we meteen aan de slag gaan. Daarmee kun je vervolgens zelfstandig verder. Als kers op de taart sluiten we af met een sessie bij het paard, om jouw aantrekkingskracht te toetsen en eventuele belemmeringen vrij te maken.

We werken in een kleine groep met andere ondernemers. Leuk om van elkaar te leren en om successen met elkaar te delen.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via een mailtje naar arienne@lab30.nl.