AGENDA 2020

 

Workshop paardencoaching

Locatie: Stalhouderij Vosse - Kinderhuissingel 2D, Haarlem

Tijd: 9.30u - 12u

Data: 6 maart of 3 april of 15 mei of 12 juni

Kosten: 65,-

In de workshop paardencoaching krijg je een eigen sessie met het paard op het thema of onderwerp waar jij graag mee aan de slag wilt. Paardencoaching is een vorm van ervaringsgericht leren. Tijdens de coaching werken jouw lijf én hoofd samen, waardoor je je hele wezen inzet. Dat maakt het makkelijker om de resultaten van de coachingsessie te integreren en langdurig toe te passen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • grenzen aangeven en bewaken
  • doelen stellen
  • leidinggeven en de regie pakken

Telkens weer blijkt hoe effectief het paard als co-coach is, als katalysator in het proces. Het paard fungeert als jouw spiegel, steuntje in de rug en zachte heelmeester. Zo worden jouw (belemmerende) patronen zichtbaar en kun je een nieuwe aanpak uitproberen. Het resultaat is een unieke ontmoeting en een helder antwoord op je vraag.
Aanmelden:
Wil je paardencoaching ervaren of op deze manier kennis maken met mijn manier van werken? Je bent van harte welkom. Stuur je mailtje naar arienne@lab30.nl om aan te melden of voor extra info.
Let op: er is beperkt plek.

 

 

WORKSHOP STRESS RELEASE IN 8 STAPPEN

Locatie: Tribe Hub - Wagenweg 1, Haarlem 

Tijd: 20 - 21u (inloop vanaf 19.50u)

Datum: dinsdag 17 maart

Kosten: 22,50

Tijdens het vrouwenfestival van Tribe Hub, dat de hele maand maart duurt, geef ik een workshop over Stress Release in 8 stappen. Ken je dat: opgetrokken schouders, strakke nek, hoofdpijn? Hoogspanning! Het leven van alledag geeft zoveel prikkels dat we de stress opstapelen en lastig kwijt kunnen. Door middel van drukpunten en 8 simpele stappen leer ik je hoe je je lichaam kunt helpen om het teveel aan spanning te laten afvloeien. Heel praktisch, zodat je er meteen thuis mee aan de slag kunt. Ook fijn voor je partner / kids.

Aanmelden:

Je kunt je eenvoudig aanmelden door mij een mailtje te sturen. Na betaling is je aanmelding definitief.

WINACTIE: Je kunt ook een kaartje winnen! Hou daarvoor mijn instagram in de gaten.

 

 

het sterretjescafé

Locatie: Kweekcafé @Haarlemmer Kweektuin - Kleverlaan 9, Haarlem

Tijd: 10u - 11.30u

Data: zaterdag 28 maart en zaterdag 23 mei

Het Sterretjescafé is een moment voor moeders en vaders van sterrenkindjes (overleden voor, tijdens of na de geboorte) om elkaar te ontmoeten, ervaringen te delen en steun te vinden. En dat met een relaxt kopje koffie in het Kweekcafé. 

Het Sterretjescafé zal in 2020 6x plaatsvinden, de eerste data staan inmiddels vast. De eerste bijeenkomst is zaterdag 25 januari.

Wees welkom!

WORKSHOP FOOD TO MOVE: SIGNALEN LEREN LEZEN

Locatie: Manege Vosse - Haarlem (Kinderhuissingel 2d, Haarlem)

woensdag 17 mei van 18.15u tot 21.15u

€ 45,- per persoon

Een bijzondere workshop waarin je via voeding en paarden signalen leert lezen en balans leert vinden. Geef aandacht aan je fysieke sensaties, gedachten en emoties. Je leert ze herkennen en erkennen, zonder oordeel. Paardencoaches Margery (Soy Visible) en ik starten de workshop met een sessie bij de paarden van Bea Vosse. Vervolgens genieten we van een heerlijk en gezond bio diner dat diëtiste Lidia (Sole Luna) voor ons heeft klaargemaakt.

Er is ruimte voor 15 deelnemers. Aanmelden doe je via arienne.post[at]gmail.com of 06 41 46 11 41.
Graag bij aanmelding specificeren of je alleen vegan wilt eten en of je alvast een consult wilt met de mindful diëtisten die aanwezig zullen zijn!