AGENDA 2019

 

EindejaarsWorkshop Paardencoaching

Datum: vrijdag 20 december

Tijd: 9.30u - 12.00u

Kosten: 65,- pp

Locatie: Stalhouderij Vosse - Kinderhuissingel 2D, Haarlem

Het jaar 2019 ging over je eigen plek innemen en 2020 gaat over op avontuur gaan en nieuwe dingen ontdekken (in de wereld en in jezelf)*. Wat heeft 2019 jou gebracht rondom je eigen plek? Wat wil je meenemen naar volgend jaar om mee op avontuur te gaan en wat wil je achterlaten? Kom op vrijdag 20 december de balans opmaken in de Eindejaarsworkshop. In je persoonlijk sessie houdt het paard je een spiegel voor en kun je spelenderwijs ervaren wat 2019 voor jou heeft betekend. Zo start je fris en wijs in leven, werk en liefde aan 2020!

Let op, er is beperkt plek.

Wil je graag meedoen? Meld je dan alvast aan door mij een mailtje te sturen op arienne@lab30.nl.

*deze thema's zijn gebaseerd op de Tzolkin/Maya kalender.

 

DIY-Coaching: oogsten en transformeren

Herfst is een seizoen van oogsten en transformatie. Nu we er middenin zitten, is het een mooi moment om je bewust te worden van wat jij mag ontvangen en loslaten. In deze DIY-coaching, ga je aan de hand van 3 stappen door het proces van verbinden, bewustworden en kiezen. De spiegelwerking van de natuur helpt je om inzicht en duidelijkheid te krijgen. Veel plezier!

Download hier je DIY-coaching (no strings attached!).

 

WErken met de elementen (4x)

Datum: donderdag 7, 14, 21 en 28 november

Tijd: 12u - 14u

Kosten: 25,- per keer

Locatie: aan de keukentafel (Haarlem)

In 4 try-outs gaan we kennismaken met de 4 elementen: vuur, aarde, water en lucht. Door bewust aandacht te besteden aan hoe de elementen zich in jou verhouden, kom je meer in balans en kun je invloed op jezelf uitoefenen. Tijdens de workshops leren we per keer een ander element kennen en geven het vervolgens op een persoonlijke manier vorm. Dat doen we bij mij aan de keukentafel in Haarlem, de creatie neem je vervolgens mee naar huis.

Er is plek in ieder geval voor 4 personen en voor een vriendenprijsje van 25 euro per keer ben je er al bij!
Kom je ook? Aanmelden doe je door een mailtje te sturen naar arienne@lab30.nl. 

 

WERELDLICHTJESDAG 2019

Datum: zondag 8 december

Tijd: 18.30 deuren open, 18.45 start de herdenking

Locatie: Oosterkerk Haarlem - Zomerkade 165, Haarlem

Op zondag 8 december opent Oosterkerk Haarlem haar deuren voor Wereldlichtjesdag, de wereldwijde herdenkingsbijeenkomst voor overleden kinderen. Ik nodig je graag uit om bij de herdenking aanwezig te zijn. Samen maken we er een avond van vol liefde, licht, trots en tranen. Aanmelden is niet nodig, maar wel fijn (arienne@lab30.nl).

 

het sterretjescafé

Data voor 2020 volgen snel

Locatie: Kweekcafé @Haarlemmer Kweektuin - Kleverlaan 9, Haarlem

Het Sterretjescafé is een moment voor moeders en vaders van sterrenkindjes (overleden voor, tijdens of na de geboorte) om elkaar te ontmoeten, ervaringen te delen en steun te vinden. En dat met een relaxt kopje koffie in het Kweekcafé. 

Het Sterretjescafé zal in 2020 6x plaatsvinden, data volgen snel. Wees welkom!

WORKSHOP FOOD TO MOVE: SIGNALEN LEREN LEZEN

Locatie: Manege Vosse - Haarlem (Kinderhuissingel 2d, Haarlem)

woensdag 17 mei van 18.15u tot 21.15u

€ 45,- per persoon

Een bijzondere workshop waarin je via voeding en paarden signalen leert lezen en balans leert vinden. Geef aandacht aan je fysieke sensaties, gedachten en emoties. Je leert ze herkennen en erkennen, zonder oordeel. Paardencoaches Margery (Soy Visible) en ik starten de workshop met een sessie bij de paarden van Bea Vosse. Vervolgens genieten we van een heerlijk en gezond bio diner dat diëtiste Lidia (Sole Luna) voor ons heeft klaargemaakt.

Er is ruimte voor 15 deelnemers. Aanmelden doe je via arienne.post[at]gmail.com of 06 41 46 11 41.
Graag bij aanmelding specificeren of je alleen vegan wilt eten en of je alvast een consult wilt met de mindful diëtisten die aanwezig zullen zijn!