AGENDA 2022

 

Data Cursus 'Natuurlijke marketing'

lentegroep: 4-11-18 maart

zomergroep: 3-10-17 juni

herfstgroep: 30-7-14 sep/okt 

Informatie over de cursus vind je hieronder. Meer weten of aanmelden? Stuur mij dan een mailtje op arienne@lab30.nl.

 

 

Data Workshops

25 februari - Workshop Paardencoaching

25 maart - Workshop Paardencoaching

Informatie over de workshops vind je onderaan deze pagina. Reserveer je plek via de button of stuur mij een mailtje.

 

-----

 

Cursus 'NAtuurlijke marketing' (3 dagen)

Locatie: Haarlem

Tijd: 9.30u - 12.30u 

Kosten: 350,- 

Algemeen

In de cursus 'Natuurlijke Marketing' ontdek je hoe je op een natuurlijke manier de basis waar werk en ondernemen als vanzelf uit voortvloeit. De paarden spelen hierin een belangrijke rol. Zij spiegelen op basis van de kuddeprincipes wanneer de klant aansluit. Geen trucjes, puur op basis van belichaamde energie. Deze ervaring vul je vervolgens aan met de theorie van Jung, toegepast op jouw bedrijf. Zo krijg je zicht op werken en ondernemen vanuit je kern.

Inhoud

In 3 ochtenden werken we aan het helder krijgen van jouw boodschap, jouw ondernemersarchetype en krijg je zicht op wat daarbij hoort aan woorden, kleuren en beelden. Je ontwikkelt meer stevigheid en balans in het ondernemen wat de communicatie met je klanten verrijkt. Ik neem je mee in de theorie van de principes die horen bij natuurlijke marketing. Daarmee kun je vervolgens zelfstandig verder. Als kers op de taart sluiten we af met een sessie bij het paard, om jouw aantrekkingskracht te toetsen en beweging te krijgen waar belemmeringen zitten.

We werken in een kleine groep met andere ondernemers (max 5 personen) als medereizigers.

Aanmelden

Voel jij de roep om op een natuurlijke manier in contact te komen met jouw klant? Weet je welkom! Je kunt je aanmelden of meer informatie aanvragen via een mailtje naar arienne@lab30.nl.

 

 

Workshop PAardencoaching

Locatie: Stalhouderij Vosse - Kinderhuissingel 2D, Haarlem

Tijd: 9.30u - 12.00u

Data: elke laatste vrijdag van de maand - 28 januari / 25 februari

Kosten: 67,50

Algemeen

Ieder van ons heeft zijn eigen stem en talenten en onze grootste wens is om die in te zetten en te ervaren. Door omstandigheden of oude verhalen kun je hierin geblokkeerd raken. In de workshop paardencoaching krijg je een eigen sessie met het paard op het vrijmaken van jouw toekomst. Hierin kijk je datgene wat je tegenhoudt in de ogen en maak je nieuwe energie vrij voor een volgende stap op jouw unieke pad. Het paard fungeert in jouw persoonlijke sessie als spiegel, steuntje in de rug en natuurlijke heelmeester.

Aanmelden
Je bent van harte welkom om deze verruimende workshop te komen ervaren. Stuur je mailtje naar arienne@lab30.nl om aan te melden of voor extra info.
NB: uiteraard werken we volgens corona-richtlijnen, er is daarom ruimte voor maximaal vijf deelnemers per workshop.