WORKSHOPS

 

WORKSHOPS 2018

 

WORKSHOP PAARDENCOACHING 'ZORGEN VOOR JEZELF'

Datum: vrijdag 30 november

Tijd: van 10.00u tot 12.30u

Locatie: Stalhouderij Vosse - Kinderhuissingel 2D, Haarlem

Kosten: 60,-

Wat leggen we onszelf een druk op. Alle ballen tegelijk in de lucht, adempauzes worden gevuld met afleiding. Zorgen voor onszelf, doen we dat eigenlijk nog wel? Herken je de signalen van je lijf? Kun je voelen waar jij behoefte aan hebt?

In contact met het paard komen we terug in het hier&nu. Door de interactie en de spiegelende werking van het paard word jij je des te meer bewust van jezelf. Ontdek je wanneer je naar jezelf luistert en wanneer je eigenlijk gericht bent op de ander. Het paard geeft je directe feedback op elke verandering van energie en laat onmiskenbaar zien wanneer het klopt.

Ervaar het zelf en leer hoe je goed voor jezelf kan zorgen. Meld je aan door een mailtje te sturen naar arienne@lab30.nl.

 

EINDEJAARSWORKSHOP MET PAARDEN

Datum: vrijdag 21 december 

Tijd: van 10.00u tot 12.30u

Locatie Stalhouderij Vosse - Kinderhuissingel 2D, Haarlem

Kosten; 60,-

In de eindejaarsworkshop ronden we met elkaar bewust 2018 af en zetten we de deur open naar 2019. We maken gebruik van de fijngevoelige zintuigen van het paard en van de energie van de winter om te ontdekken welke zaadjes er volgend jaar waarschijnlijk gaan ontkiemen en waar je energie in 2019 naartoe mag. Ieder krijgt een persoonlijke sessie bij het paard. We werken met materialen in de bak zodat het buiten jezelf zichtbaar kan worden en het paard via zijn bewegingen dingen duidelijk kan maken.

Kom ook 2018 afronden en 2019 opstarten! Meld je aan door een mailtje te sturen naar arienne@lab30.nl.

 

 

 

OP AANVRAAG: WORKSHOP BELBIN TEAMROLLEN

duur: 2 uur of 4 uur

Leren wat jou drijft en wat je valkuil is, zorgt voor meer inzicht in jezelf. Belbin identificeerde negen verschillende werkstijlen (de teamrollen), die elk zijn opgebouwd uit een aantal samenhangende eigenschappen en talenten. Iedere rol maakt op zijn eigen manier een vruchtbare samenwerking mogelijk. In deze workshop ontdek je als teamlid wat jouw unieke kracht is en hoe je elkaar als team aanvult.

 

OP AANVRAAG: 'STRESS RELEASE IN 8 STAPPEN'
duur: ca 45 min - 1 uur
Hoge schouders, strakke nek, hoofdpijn. Stress! Onze manier van leven zorgt voor veel prikkels en dat geeft stress. We kunnen ons lichaam helpen spanning af te voeren door specifieke drukpunten te gebruiken. Daar hoef je geen reiki-master voor te zijn! Vanuit ontspanning kun je beter in contact komen met je dromen en een groter plaatje zien. En zo op een natuurlijke manier mensen meenemen in je plannen. Een fijne workshop aan je medewerkers aan te bieden als daybreaker of als korte workshop over stress & het lichaam.

 

 

GRATIS DOWNLOAD: JE EIGEN BUITENCOACHING

Locatie: park/bos/duinen

Tijdsduur: ca 30-45 minuten

De lente is het seizoen waarin nieuwe dingen ontkiemen. 

Dit is een krachtige tijd voor nieuwe ontmoetingen, nieuwe initiatieven en om knopen te hakken.

Welke projecten of plannen willen bij jou ontkiemen? Ontdek het tijdens je eigen Voorjaarsschoonmaak!

download hier de instructies

WORKSHOP FOOD TO MOVE: SIGNALEN LEREN LEZEN

Locatie: Manege Vosse - Haarlem (Kinderhuissingel 2d, Haarlem)

woensdag 17 mei van 18.15u tot 21.15u

€ 45,- per persoon

Een bijzondere workshop waarin je via voeding en paarden signalen leert lezen en balans leert vinden. Geef aandacht aan je fysieke sensaties, gedachten en emoties. Je leert ze herkennen en erkennen, zonder oordeel. Paardencoaches Margery (Soy Visible) en ik starten de workshop met een sessie bij de paarden van Bea Vosse. Vervolgens genieten we van een heerlijk en gezond bio diner dat diëtiste Lidia (Sole Luna) voor ons heeft klaargemaakt.

Er is ruimte voor 15 deelnemers. Aanmelden doe je via arienne.post[at]gmail.com of 06 41 46 11 41.
Graag bij aanmelding specificeren of je alleen vegan wilt eten en of je alvast een consult wilt met de mindful diëtisten die aanwezig zullen zijn!