AGENDA 2021

 

 

Workshop paardencoaching

Locatie: Stalhouderij Vosse - Kinderhuissingel 2D, Haarlem

Tijd: 9.30u - 12.00u

Data: elke laatste vrijdag van de maand - 28 mei / 25 juni / 27 augustus

Kosten: 67,50

Algemeen

In de workshop paardencoaching krijg je een eigen sessie met het paard op het thema of onderwerp waar jij graag mee aan de slag wilt in realtie tot je talent en hoe je daarmee geld verdient. Het paard fungeert in jouw persoonlijke sessie als spiegel, steuntje in de rug en zachte heelmeester. Zo worden jouw (belemmerende) patronen zichtbaar en kun je een nieuwe aanpak uitproberen. Het resultaat is een unieke ontmoeting en een helder antwoord op je vraag.

Ontwikkelwens

Paardencoaching is een vorm van ervaringsgericht leren. Tijdens de coaching werken jouw lijf én hoofd samen, waardoor je je hele wezen inzet. Dat maakt het makkelijker om de resultaten van de coachingsessie te integreren en langdurig toe te passen. Je kiest zelf welke vraag je inbrengt. Denk bijvoorbeeld aan:

  • relatie met geld
  • inspiratie versus blokkade
  • agendabeheer en structuur bewaken
  • verbinding maken (bv met jouw klant of collega)
  • natuurlijk leidinggeven

Aanmelden
Je bent van harte welkom met je vraag of thema. Stuur je mailtje naar arienne@lab30.nl om aan te melden of voor extra info.
Let op: uiteraard werken we volgens corona-richtlijnen, er is daarom ruimte voor maximaal drie deelnemers per workshop.

 

 

Cursus 'AuthentiekE marketing' (3 dagen)

Locatie: Haarlem centrum (goede parkeergelegenheid)

Tijd: 9.30u - 11.30u 

Data: 12-16-19 april (vol) / 10-17-21 mei / 14-18-21 juni

Kosten: 250,- (early bird: 150,- bij aanmelden vóór 1 mei)

Algemeen

Ben je zoekende in het neerzetten van de marketing voor je bedrijf en raak je de weg kwijt in alle online mogelijkheden? Doe dan mee met de cursus 'Authentieke Marketing' waarmee je een basis neerzet die past bij jou en waar alles als vanzelf uit voortvloeit. Als voormalig marketing manager breng ik in deze cursus mijn eigen ervaring als ondernemer samen. We gaan onderzoeken wat voor jou werkt en wat bij jou past.

Inhoud

Ik neem je mee in de theorie vanuit mijn ervaring als marketing manager en deel mijn superpraktische ondernemerstips & tricks met jou. Je ontwikkelt je eigen marketing skills en ontvangt een makkelijk model waarmee we meteen aan de slag gaan. 

In 3 ochtenden werken we aan het helder krijgen van jouw doelgroep, ontwikkel je jouw boodschap en krijg je zicht op wat daarbij hoort aan woorden, kleuren en beelden. Daarmee kun je vervolgens zelfstandig verder.

Als kers op de taart sluiten we af met een sessie bij het paard, om jouw 'why' te toetsen en eventuele belemmeringen vrij te maken.

We werken in een kleine groep met andere ondernemers. Leuk om van elkaar te leren en om successen met elkaar te delen.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via een mailtje naar arienne@lab30.nl.