AGENDA 2019

 

 

coaching to go

Datum: elke maandag tussen 11-14u

Kosten: 1,- per minuut (max 30 minuten)

Locatie: Het Coachhuis - Van Oldenbarneveldtstraat, Amsterdam

Begin de week goed met een Coaching To Go. Zonder afspraak gewoon binnenlopen en na maximaal 30 minuten weer naar buiten met een nieuw perspectief en vol energie. Elke maandag tussen 11-14u, inclusief koffie en thee (binnenlopen tot 13.30u). Happy Monday!

 

 

cursus '(HER)KEN jezelf' met paarden

Datum: vrijdag 10, 17 en 24 mei

Tijd: 10-12.30u

Kosten: early bird 195,- / vanaf 29 april 250,-

Locatie: Stalhouderij Vosse - Kinderhuissingel 2D, Haarlem

Vanaf 10 mei start de korte paardencoaching workshopreeks '(HER)KEN JEZELF'.

 

Wanneer interessant?

Wat je goed kan en wat van nature komt, is vaak een kracht. Maar een teveel ervan gaat je in de weg zitten. Zorgen voor de ander bijvoorbeeld, maar jezelf in dat proces vergeten. Of in de actiemodus gaan, zonder dat de ander bij je aansluit. Wat jammer is, want zo ben je telkens weg bij jouw eigen kern. Je verliest de regie. 

 

Inhoud

In de cursus '(HER)KEN JEZELF' krijg je via de dynamiek met het paard zicht op je patronen en blokkades. Ook krijg je de kans om nieuw gedrag uit te proberen. Zo krijg je in 3 workshops meer grip krijgt op je leven en relaties en wordt het makkelijker om te creëren wat jij belangrijk vindt. We werken in een kleine groep van max 5 personen zodat er alle aandacht is voor jouw verhaal en persoonlijke ontwikkeling.

 

Data & thema's:

  • 10 mei; Ken Jezelf - je persoonlijke ruimte
  • 17 mei; Herken Jezelf - belemmerende patronen & blokkades
  • 24 mei; Erken Jezelf - leiden en inspireren, van jezelf en van de ander

Aanmelden

Om je aan te melden of voor meer info, stuur je een mailtje naar arienne@lab30.nl. 

 

 

het sterretjescafé

Datum: vrijdag 24 mei

Tijd: 10-11.30u

Locatie: Kweekcafé @Haarlemmer Kweektuin - Kleverlaan 9, Haarlem

Het Sterretjescafé is een moment voor moeders en vaders van sterrenkindjes (overleden voor, tijdens of na de geboorte) om elkaar te ontmoeten, ervaringen te delen en steun te vinden. En dat met een relaxt kopje koffie in het Kweekcafé.

Voel je welkom! Aanmelden is fijn voor een indicatie van het aantal kopjes thee of koffie - arienne@lab30.nl.

DONEERACTIE: Om een potje bij elkaar te krijgen voor het Sterretjescafé, ben ik een crowdfunding gestart. Met dat geld kan ik de ouders een kopje koffie aanbieden. Doneer ook een kopje koffie via: https://www.doneeractie.nl/sterretjescaf-233-haarlem/-32746 en deel de actie! 

 

 

gratis download: mentale voorjaarsschoonmaak

We naderen het einde van de winter. De lente breekt bijna aan. Een seizoen waarin de zaadjes zullen ontkiemen die nu nog in de grond liggen te wachten. De lente is een goede tijd om nieuwe initiatieven in de wereld te zetten. Om persoonlijk ruimte te geven aan wat mag groeien, is het fijn om een mentale voorjaarsschoonmaak te houden. In deze download kom je er in 3 stappen achter wat je achter mag laten en ga je fris het voorjaar in!

download de Voorjaarsschoonmaak 

WORKSHOP FOOD TO MOVE: SIGNALEN LEREN LEZEN

Locatie: Manege Vosse - Haarlem (Kinderhuissingel 2d, Haarlem)

woensdag 17 mei van 18.15u tot 21.15u

€ 45,- per persoon

Een bijzondere workshop waarin je via voeding en paarden signalen leert lezen en balans leert vinden. Geef aandacht aan je fysieke sensaties, gedachten en emoties. Je leert ze herkennen en erkennen, zonder oordeel. Paardencoaches Margery (Soy Visible) en ik starten de workshop met een sessie bij de paarden van Bea Vosse. Vervolgens genieten we van een heerlijk en gezond bio diner dat diëtiste Lidia (Sole Luna) voor ons heeft klaargemaakt.

Er is ruimte voor 15 deelnemers. Aanmelden doe je via arienne.post[at]gmail.com of 06 41 46 11 41.
Graag bij aanmelding specificeren of je alleen vegan wilt eten en of je alvast een consult wilt met de mindful diëtisten die aanwezig zullen zijn!