AGENDA 2019

 

 

ZOMERWorkshop Paardencoaching

Datum: vrijdag 16 augustus

Tijd: 10-12.30u

Kosten: 65,- pp (max 5 personen)

Locatie: Stalhouderij Vosse - Kinderhuissingel 2D, Haarlem

De zomer is een tijd van rijping. Een periode om te voeden en laten groeien wat in de lente ontkiemd is. 

In deze Zomerworkshop Paardencoaching, gaan we dit persoonlijke proces ondersteunen. Ieder krijgt een eigen sessie bij het paard, gericht op de vraag die je inbrengt. Of die vraag groot of klein is, maakt niet uit. De dynamiek met het paard brengt naar boven wat hierin van belang is. We kijken wat er zich ontvouwt en wat het je te zeggen heeft. Zo kom je weer dichterbij jezelf en krijg je weer nieuwe input op je pad. 

Wil je ook op deze jezelf en je eigen proces ondersteunen? Meld je dan aan door mij een mailtje te sturen op arienne[at]lab30.nl.

 

 

het sterretjescafé

Datum: zaterdag 17 augustus 2019

Tijd: 10-11.30u

Locatie: Kweekcafé @Haarlemmer Kweektuin - Kleverlaan 9, Haarlem

Het vierde Sterretjescafé zal plaatsvinden aan het eind van de zomer. Het Sterretjescafé is een moment voor moeders en vaders van sterrenkindjes (overleden voor, tijdens of na de geboorte) om elkaar te ontmoeten, ervaringen te delen en steun te vinden. En dat met een relaxt kopje koffie in het Kweekcafé. 

Voel je welkom! Aanmelden is fijn voor een indicatie van het aantal kopjes thee of koffie - arienne@lab30.nl.

DONEERACTIE: Om een potje bij elkaar te krijgen voor het Sterretjescafé, ben ik een crowdfunding gestart. Met dat geld kan ik de ouders een kopje koffie aanbieden. Doneer ook een kopje koffie via: https://www.doneeractie.nl/sterretjescaf-233-haarlem/-32746 en deel de actie! 

WORKSHOP FOOD TO MOVE: SIGNALEN LEREN LEZEN

Locatie: Manege Vosse - Haarlem (Kinderhuissingel 2d, Haarlem)

woensdag 17 mei van 18.15u tot 21.15u

€ 45,- per persoon

Een bijzondere workshop waarin je via voeding en paarden signalen leert lezen en balans leert vinden. Geef aandacht aan je fysieke sensaties, gedachten en emoties. Je leert ze herkennen en erkennen, zonder oordeel. Paardencoaches Margery (Soy Visible) en ik starten de workshop met een sessie bij de paarden van Bea Vosse. Vervolgens genieten we van een heerlijk en gezond bio diner dat diëtiste Lidia (Sole Luna) voor ons heeft klaargemaakt.

Er is ruimte voor 15 deelnemers. Aanmelden doe je via arienne.post[at]gmail.com of 06 41 46 11 41.
Graag bij aanmelding specificeren of je alleen vegan wilt eten en of je alvast een consult wilt met de mindful diëtisten die aanwezig zullen zijn!