AGENDA 2021

 

Data (info zie onderaan)

Oktober

29 oktober - Workshop Paardencoaching 'Van eigenlijk naar eindelijk'

 

November

5 november - Workshop Paardencoaching 'Natuurlijk geld verdienen'

12 november - Communicatie LAB 'Van Vervelen naar Delen'

15-19-22 november - Cursus 'Natuurlijke Marketing'

26 november - Workshop Paardencoaching 'Van eigenlijk naar eindelijk'

 

December

3 december - Workshop Paardencoaching 'Natuurlijk geld verdienen'

31 december - Eindejaarsworkshop Paardencoaching

 

 

Cursus 'Natuurlijke marketing' (3 dagen)

Locatie: Haarlem centrum (goede parkeergelegenheid)

Tijd: 9.30u - 12.30u 

Data: 15-19-22 november

Kosten: 450,- (early bird korting van 15% bij aanmelden vóór 1 november)

Algemeen

In de cursus 'Natuurlijke Marketing' ontdek je hoe je op een natuurlijke manier een basis neerzet die past bij jou en je bedrijf en waar alles als vanzelf uit voortvloeit. De paarden spelen hierin een belangrijke rol. Zij spiegelen op basis van de kuddeprincipes wanneer de klant aansluit. Geen trucjes, puur op basis van belichaamde energie. Deze ervaring vul je vervolgens aan met de theorie van Jung, toegepast op jouw bedrijf. Zo ontwikkel je jouw eigen unieke marketingstrategie.

Inhoud

In 3 ochtenden werken we aan het helder krijgen van jouw doelgroep, ontwikkel je jouw boodschap en krijg je zicht op wat daarbij hoort aan woorden, kleuren en beelden. Ik neem je mee in de theorie van de organisatie-archetypes en de principes van Natuurlijke Marketing. Je ontwikkelt je eigen marketing skills en ontvangt een makkelijk model waarmee we meteen aan de slag gaan. Daarmee kun je vervolgens zelfstandig verder. Als kers op de taart sluiten we af met een sessie bij het paard, om jouw aantrekkingskracht te toetsen en eventuele belemmeringen vrij te maken.

We werken in een kleine groep met andere ondernemers (max 5 personen). Leuk om van elkaar te leren en om successen met elkaar te delen.

Aanmelden

Voel jij de roep om op een natuurlijke manier je bedrijf te runnen? Weet je welkom! Je kunt je aanmelden of meer informatie aanvragen via een mailtje naar arienne@lab30.nl.

 

 

Workshop PAardencoaching 'van eigenlijk naar eindelijk'

Locatie: Stalhouderij Vosse - Kinderhuissingel 2D, Haarlem

Tijd: 9.30u - 12.00u

Data: elke laatste vrijdag van de maand - 29 oktober / 26 november

Kosten: 67,50

Algemeen

Ieder van ons heeft zijn eigen stem en talenten en onze grootste wens is om die in te zetten en te ervaren. Door omstandigheden of oude verhalen kun je hierin geblokkeerd raken. In de workshop paardencoaching krijg je een eigen sessie met het paard op het vrijmaken van jouw stem. Hierin kijk je datgene wat je tegenhoudt in de ogen en maak je nieuwe energie vrij voor een volgende stap op jouw unieke pad. Het paard fungeert in jouw persoonlijke sessie als spiegel, steuntje in de rug en natuurlijke heelmeester.

Aanmelden
Je bent van harte welkom om deze verruimende workshop te komen ervaren. Stuur je mailtje naar arienne@lab30.nl om aan te melden of voor extra info.
NB: uiteraard werken we volgens corona-richtlijnen, er is daarom ruimte voor maximaal vijf deelnemers per workshop.

 

 

Workshop Paardencoaching 'Natuurlijk Geld verdienen'

Locatie: Stalhouderij Vosse - Kinderhuissingel 2D, Haarlem

Tijd: 9.30u - 12.00u

Data: elke eerste vrijdag van de maand - 5 november / 3 december

Kosten: 67,50

Algemeen

Geld verdienen is eigenlijk iets heel natuurlijks. Ook als ondernemer! Het is een afspiegeling van de waarde die je jezelf toekent en de betekenis die je daaraan kunt geven. Geld is verbonden met jouw relatie met voeding en voeding tot je nemen. Als geld niet stroomt, dan is er op deze vlakken werk te doen. Samen met het paard ga je ervaren wanneer het geld stroomt en waar je blokkade mee te maken heeft. Soms is het simpeler dan je denkt! Het zorgt voor een gezuiverde relatie met geld en voor een natuurlijke manier van geld verdienen.

Aanmelden
Je bent van harte welkom om deze verrijkende workshop te komen ervaren. Stuur je mailtje naar arienne@lab30.nl om aan te melden of voor extra info.
NB: uiteraard werken we volgens corona-richtlijnen, er is daarom ruimte voor maximaal vijf deelnemers per workshop.

 

 

Communicatie LAB 'van vervelen naar Delen'

Locatie: Haarlem

Tijd: 9.30u - 12.00u

Datum: 12 november

Kosten: 50,00 (zakelijk: 50,00 ex btw)

Algemeen

In het Communicatie LAB ga je aan de slag met je eigen ingebrachte marketing pijnpunt waar je met jouw bedrijf tegenaan loopt. Het uitgangspunt is hier dat je onderneemt vanuit je eigen kern en dat een pijnpunt in je bedrijf verband houdt met een pijnpunt in jezelf. Op creatieve wijze gaat ieder voor zich hiermee aan de slag. Via een schrijfoefening en aanvullende collage ontstaat er helderheid, focus en nieuwe energie.

Aanmelden

Ben jij ondernemer en zit je vast in het delen van jouw verhaal met je klanten? Kom dan naar het Communicatie LAB!

Je kunt je aanmelden via een mailtje naar arienne@lab30.nl.