Get lost in nature and you will find yourself

AGENDA 2018

 

 

WORKSHOPS 2018

 

WORKSHOP PAARDENCOACHING 'ROEPING vs BOLKKADE'

Datum: vrijdag 14 december

Tijd: van 10.00u tot 12.30u

Locatie: Stalhouderij Vosse - Kinderhuissingel 2D, Haarlem

Kosten: 60,-

Iedereen heeft een roeping, maar raakt ook wel eens geblokkeerd. In deze workshop laten de paarden jouw roeping en blokkade tot leven komen. We stellen archetypes op in de bak en gaan daarmee aan de slag, ieder in een persoonlijke sessie. Zo kun je voor het eerst fysiek contact maken met je blokkade. Je ontdekt al doende hoe je die kunt doorbreken. Of je kunt eindelijk jouw roeping in de ogen kijken en voelen hoe fijn dat is. De ervaring geeft je het antwoord op zielsniveau. 
Meld je aan via een mailtje naar arienne@lab30.nl.

 

EINDEJAARSWORKSHOP MET PAARDEN

Datum: vrijdag 28 december 

Tijd: van 10.00u tot 12.30u

Locatie Stalhouderij Vosse - Kinderhuissingel 2D, Haarlem

Kosten: 60,-

In de eindejaarsworkshop ronden we met elkaar bewust 2018 af en zetten we de deur open naar 2019. We maken gebruik van de fijngevoelige zintuigen van het paard en van de energie van de winter om te ontdekken welke zaadjes er volgend jaar waarschijnlijk gaan ontkiemen en waar je energie in 2019 naartoe mag. Ieder krijgt een persoonlijke sessie bij het paard. We werken met materialen in de bak zodat het buiten jezelf zichtbaar kan worden en het paard via zijn bewegingen dingen duidelijk kan maken.

Kom ook 2018 afronden en 2019 opstarten! Meld je aan door een mailtje te sturen naar arienne@lab30.nl.

 

 

 

Workshops paardencoaching kunnen ook op aanvraag worden georganiseerd, bijvoorbeeld als teamactiviteit of met een groep ondernemers of vrienden. Verschillende thema's en locaties zijn mogelijk, dit kunnen we in overleg afstemmen.
Neem gerust contact op via arienne@lab30.nl.

WORKSHOP FOOD TO MOVE: SIGNALEN LEREN LEZEN

Locatie: Manege Vosse - Haarlem (Kinderhuissingel 2d, Haarlem)

woensdag 17 mei van 18.15u tot 21.15u

€ 45,- per persoon

Een bijzondere workshop waarin je via voeding en paarden signalen leert lezen en balans leert vinden. Geef aandacht aan je fysieke sensaties, gedachten en emoties. Je leert ze herkennen en erkennen, zonder oordeel. Paardencoaches Margery (Soy Visible) en ik starten de workshop met een sessie bij de paarden van Bea Vosse. Vervolgens genieten we van een heerlijk en gezond bio diner dat diëtiste Lidia (Sole Luna) voor ons heeft klaargemaakt.

Er is ruimte voor 15 deelnemers. Aanmelden doe je via arienne.post[at]gmail.com of 06 41 46 11 41.
Graag bij aanmelding specificeren of je alleen vegan wilt eten en of je alvast een consult wilt met de mindful diëtisten die aanwezig zullen zijn!