AGENDA 2019

 

 

 

KEnnismakingsWorkshop Paardencoaching

Datum: vrijdag 8 november

Tijd: 9.30u - 12.00u

Kosten: 65,- pp

Locatie: Stalhouderij Vosse - Kinderhuissingel 2D, Haarlem

Paardencoaching is een vorm van ervaringsgericht leren. Tijdens de coaching werken jouw lijf én hoofd samen, waardoor je je hele wezen inzet. Dat maakt het makkelijker om de resultaten van de coachingsessie te integreren en langdurig toe te passen. Telkens weer blijkt hoe effectief het paard als co-coach is, als katalysator in het proces. Het paard fungeert als jouw spiegel. Zo worden jouw (belemmerende) patronen zichtbaar en kun je een nieuwe aanpak uitproberen. De ervaring geeft inzicht en antwoord.

Let op, er is beperkt plek! Dus meld je snel aan door mij een mailtje te sturen op arienne@lab30.nl

 

WErken met de elementen (4x)

Datum: donderdag 7, 14, 21 en 28 november

Tijd: 12u - 14u

Kosten: 25,- per keer

Locatie: aan de keukentafel (Haarlem)

In 4 try-outs gaan we kennismaken met de 4 elementen: vuur, aarde, water en lucht. Door bewust aandacht te besteden aan hoe de elementen zich in jou verhouden, kom je meer in balans en kun je invloed op jezelf uitoefenen. Tijdens de workshops leren we per keer een ander element kennen en geven het vervolgens op een persoonlijke manier vorm. Dat doen we bij mij aan de keukentafel in Haarlem, de creatie neem je vervolgens mee naar huis.

Er is plek in ieder geval voor 4 personen en voor een vriendenprijsje van 25 euro per keer ben je er al bij!
Kom je ook? Aanmelden doe je door een mailtje te sturen naar arienne@lab30.nl. 

 

 

het sterretjescafé

Datum: zaterdag 23 november

Tijd: 10-11.30u

Locatie: Kweekcafé @Haarlemmer Kweektuin - Kleverlaan 9, Haarlem

Het Sterretjescafé zal dit jaar nog 1x plaatsvinden; op zaterdag 23 november. Het Sterretjescafé is een moment voor moeders en vaders van sterrenkindjes (overleden voor, tijdens of na de geboorte) om elkaar te ontmoeten, ervaringen te delen en steun te vinden. En dat met een relaxt kopje koffie in het Kweekcafé. 

Voel je welkom! Aanmelden is fijn voor een indicatie van het aantal kopjes thee of koffie - arienne@lab30.nl.

DONEERACTIE: Om het Sterretjescafé financieel mogelijk te maken, heb ik een crowdfunding opgezet. Zo kan ik de ouders een kopje koffie aanbieden. Doneer ook een kopje koffie via: https://www.doneeractie.nl/sterretjescaf-233-haarlem/-32746. DANK!

 

 

WERELDLICHTJESDAG 2019

Datum: zondag 8 december

Tijd: 18.30 deuren open

Locatie: Oosterkerk Haarlem - Zomerkade 165, Haarlem

Op zondag 8 december opent Oosterkerk Haarlem haar deuren voor Wereldlichtjesdag, de wereldwijde herdenkingsbijeenkomst voor overleden kinderen. Ik nodig je graag uit om bij de herdenking aanwezig te zijn. Samen maken we er een avond van vol liefde, licht, trots en tranen. 

Meer info volgt.

WORKSHOP FOOD TO MOVE: SIGNALEN LEREN LEZEN

Locatie: Manege Vosse - Haarlem (Kinderhuissingel 2d, Haarlem)

woensdag 17 mei van 18.15u tot 21.15u

€ 45,- per persoon

Een bijzondere workshop waarin je via voeding en paarden signalen leert lezen en balans leert vinden. Geef aandacht aan je fysieke sensaties, gedachten en emoties. Je leert ze herkennen en erkennen, zonder oordeel. Paardencoaches Margery (Soy Visible) en ik starten de workshop met een sessie bij de paarden van Bea Vosse. Vervolgens genieten we van een heerlijk en gezond bio diner dat diëtiste Lidia (Sole Luna) voor ons heeft klaargemaakt.

Er is ruimte voor 15 deelnemers. Aanmelden doe je via arienne.post[at]gmail.com of 06 41 46 11 41.
Graag bij aanmelding specificeren of je alleen vegan wilt eten en of je alvast een consult wilt met de mindful diëtisten die aanwezig zullen zijn!