AGENDA 2019

 

 

het sterretjescafé

Altijd op een vrijdag van 10-11.30u

Data en locatie volgen

Na het oprichten van het Sterretjesveld Haarlem en het organiseren van Wereldlichtjesdag, start ik in 2019 met het Sterretjescafé. Een moment voor mama's van sterrenkindjes (overleden voor tijdens of na de geboorte) om elkaar te ontmoeten, ervaringen te delen en steun te vinden. Er zijn coaches en ervaringsdeskundigen aanwezig om naar behoefte mee in gesprek te gaan. We starten met 6 data, verspreid over het jaar. Het eerste Sterretjescafé zal plaatsvinden in februari op een fijne locatie waar ook kindjes welkom zijn.

Voel je welkom! Aanmelden is fijn voor een indicatie van het aantal kopjes thee of koffie - arienne@lab30.nl.

 

DONEERACTIE: Om een potje bij elkaar te krijgen voor het Sterretjescafé, ben ik een crowdfunding gestart. Met dat geld kan ik de ouders een kopje koffie aanbieden. Doneer ook een kopje koffie via: https://www.doneeractie.nl/sterretjescaf-233-haarlem/-32746 en deel de actie! 

WORKSHOP FOOD TO MOVE: SIGNALEN LEREN LEZEN

Locatie: Manege Vosse - Haarlem (Kinderhuissingel 2d, Haarlem)

woensdag 17 mei van 18.15u tot 21.15u

€ 45,- per persoon

Een bijzondere workshop waarin je via voeding en paarden signalen leert lezen en balans leert vinden. Geef aandacht aan je fysieke sensaties, gedachten en emoties. Je leert ze herkennen en erkennen, zonder oordeel. Paardencoaches Margery (Soy Visible) en ik starten de workshop met een sessie bij de paarden van Bea Vosse. Vervolgens genieten we van een heerlijk en gezond bio diner dat diëtiste Lidia (Sole Luna) voor ons heeft klaargemaakt.

Er is ruimte voor 15 deelnemers. Aanmelden doe je via arienne.post[at]gmail.com of 06 41 46 11 41.
Graag bij aanmelding specificeren of je alleen vegan wilt eten en of je alvast een consult wilt met de mindful diëtisten die aanwezig zullen zijn!