AGENDA 2019

 

 

Workshop Paardencoaching '(Nieuwe) keuzes maken'

Datum: vrijdag 27 september

Tijd: 9.30u - 12.00u

Kosten: 60,- pp (max 8 personen)

Locatie: Stalhouderij Vosse - Kinderhuissingel 2D, Haarlem

Sta je op een splitsing en is het moeilijk om te kiezen? Zie je even niet meer of je nou links of rechts wilt en heb je behoefte aan duidelijkheid? In deze workshop gaat het paard je helpen keuzes te maken. Denk bijvoorbeeld aan vragen als:

  • zal ik starten met een opleiding?
  • blijf ik in mijn huidige baan of wil ik iets nieuws?
  • wil ik voor mezelf beginnen?

In de bak bij het paard ga je door middel van voorwerpen zelf aan de slag met je verschillende opties. Het maakt duidelijk wat je nog belemmert om je keuze te maken, maar je kunt ook ervaren wat de mogelijkheden voor jou inhouden.

Let op, er is beperkt plek! Dus meld je snel aan door mij een mailtje te sturen op arienne@lab30.nl. 

 

 

het sterretjescafé

Datum: zaterdag 12 oktober // zaterdag 23 november

Tijd: 10-11.30u

Locatie: Kweekcafé @Haarlemmer Kweektuin - Kleverlaan 9, Haarlem

Het Sterretjescafé zal dit jaar nog 2x plaatsvinden; op zaterdag 12 oktober en op zaterdag 23 november. Het Sterretjescafé is een moment voor moeders en vaders van sterrenkindjes (overleden voor, tijdens of na de geboorte) om elkaar te ontmoeten, ervaringen te delen en steun te vinden. En dat met een relaxt kopje koffie in het Kweekcafé. 

Voel je welkom! Aanmelden is fijn voor een indicatie van het aantal kopjes thee of koffie - arienne@lab30.nl.

DONEERACTIE: Om een potje bij elkaar te krijgen voor het Sterretjescafé, ben ik een crowdfunding gestart. Met dat geld kan ik de ouders een kopje koffie aanbieden. Doneer ook een kopje koffie via: https://www.doneeractie.nl/sterretjescaf-233-haarlem/-32746 en deel de actie! 

 

 

WERELDLICHTJESDAG 2019

Datum: zondag 8 december

Tijd: 18.30 deuren open

Locatie: Oosterkerk Haarlem - Zomerkade 165, Haarlem

Op zondag 8 december opent Oosterkerk Haarlem haar deuren voor Wereldlichtjesdag, de wereldwijde herdenkingsbijeenkomst voor overleden kinderen. Ik nodig je graag uit om bij de herdenking aanwezig te zijn. Samen maken we er een avond van vol liefde, licht, trots en tranen. 

Meer info volgt.

WORKSHOP FOOD TO MOVE: SIGNALEN LEREN LEZEN

Locatie: Manege Vosse - Haarlem (Kinderhuissingel 2d, Haarlem)

woensdag 17 mei van 18.15u tot 21.15u

€ 45,- per persoon

Een bijzondere workshop waarin je via voeding en paarden signalen leert lezen en balans leert vinden. Geef aandacht aan je fysieke sensaties, gedachten en emoties. Je leert ze herkennen en erkennen, zonder oordeel. Paardencoaches Margery (Soy Visible) en ik starten de workshop met een sessie bij de paarden van Bea Vosse. Vervolgens genieten we van een heerlijk en gezond bio diner dat diëtiste Lidia (Sole Luna) voor ons heeft klaargemaakt.

Er is ruimte voor 15 deelnemers. Aanmelden doe je via arienne.post[at]gmail.com of 06 41 46 11 41.
Graag bij aanmelding specificeren of je alleen vegan wilt eten en of je alvast een consult wilt met de mindful diëtisten die aanwezig zullen zijn!